Περιγραφή

Ερασιτεχνικό θερμοκήπιο για την οικιακή παραγωγή λαχανικών με φυσικό τρόπο, χωρίς την χρήση χημικών και λιπασμάτων. Μια από τις καλύτερες διατροφικές προτάσεις που βελτιώνει την ποιότητα των λαχανικών αφού ο καθένας μπορεί να παράγει την προσωπική του καλιέργεια με απόλυτα φυσικές μεθόδους. Σχεδιασμένο μετά από την εμπειρία της εταιρίας μας στα επαγγελματικά θερμοκήπια, διαθέτει άριστο αερισμό με πλευρικά παράθυρα αερισμού καθώς και συρόμενη πόρτα που επιτρέπει την εύκολη είσοδο του παραγωγού. Ο σχεδιασμός του θερμοκήπιου γίνεται με εφαρμογή των προδιαγραφών ευρωκώδικα, για να μπορούν να αντέχουν στον χρόνο και στις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα.

Σκελετός

Ο σκελετός κατασκευάζεται από μορφοσωλήνες κατασκευών με επίστρωση ψευδάργυρου (τσίγγος) με τη μέθοδο του θερμού γαλβανισμού. Όλες οι συνδέσεις του σκελετού γίνονται με ειδικούς συνδέσμους που κατασκευάζει η εταιρία μας και είναι είτε βιδωτοί είτε κουμπωτοί.

Υλικά κάλυψης

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές για την κάλυψη του θερμοκήπιου: Μαλακό πλαστικό πολυαιθυλενίου Πολυεστέρας στις προσόψεις και ποδιές Πολυκαρβονικό στις προσόψεις και ποδιές Εξολοκλήρου κάλυψη με φύλλα από πολυκαρβονικό

Ποσότητα Παραγωγής Λαχανικών

Ένα ερασιτεχνικό θερμοκήπιο διαστάσεων 5.2m x 8m μπορεί να καλύψει την κατανάλωση λαχανικών για δυο τετραμελείς οικογένειες με σχετική άνεση. Το μυστικό είναι η καλή διαχείρηση της φύτευσης ώστε να μπορεί ο παραγωγός να έχει λαχανικά για τους περισσότερους μήνες του έτους.

Οδηγίες χρήσης τοποθέτησης – εγκατάσταση

Με κάθε ερασιτεχνικό θερμοκήπιο, η εταιρία μας προμηθεύει τον παραγωγό με αναλυτικές οδηγίες τοποθέτησης ώστε να μπορεί εύκολα να το τοποθετήσει στον χώρο του. Η διάρκεια συναρμολόγησης δεν διαρκεί περισσότερο από δυο ημέρες αφού όλα τα υλικά παραδίδονται προκατασκευασμένα και δεν χρειάζονται περαιτέρω επεξεργασία.

Μεταφορά

Το ερασιτεχνικο θερμοκήπιο παραδίδεται συσκευασμένο σε κουτιά και δέματα για τις μεγάλες σωλήνες και η κατασκευή του έχει μελετηθεί για να χωράει σε τρέιλερ ή μικρό φορτηγάκι. Αυτό δίνει την ευελιξία στον αγοραστή να έρθει από την εταιρία μας και να το μεταφέρει ο ίδιος, ενώ παράλληλα θα υπάρξει και μια αναλυτική ενημέρωση για την εγκατάσταση και χρήση του. Για περιοχές που η απευθείας φόρτωση δεν είναι εφικτή, η εταιρίας μας συνεργάζεται με μεταφορικές σε όλη την Ελλάδα και αποστέλλει τα υλικά στον χώρο τοποθέτησης.

Χρόνος Παράδοσης

Δυο μέρες.

Τοποθεσίες Εγκατάστασης

Στον κήπο της κατοικίας Σε ταράτσα πολυκατοικίας Σε αύλιο χώρο σχολείων – εκπαιδευτικών κέντρων

Τεχνικές Προδιαγραφές

Πλάτος 4m

Πλάτος 5.2m