Ίσως τα πιο ευέλικτο θερμοκήπια που μπορεί να κατασκευάσει ο παραγωγός και το πιο οικονομικό. Καλύπτει όλες τις ανάγκες παραγωγής και προσφέρεται για πολλές χρήσεις. Γεωργοί που πηγαίνουν σε λαϊκές, Χαμηλές καλιέργειες μεγάλης έκτασης όπως Σαλάτες/μαρούλια, Ρόκα, Άνιθο, Μαιντανό.
Λεπτομέρεια πλευρικού παθύρου αερισμού που χρησιμοποιείται στα Απλά Τοξωτά Θερμοκήπιά. Το καθαρό πλάτος του παραθύρου είναι 1.5m και ανοίγει με μανιβέλα από την μια άκρη του θερμοκηπίου, κατα μήκος προσφέροντας επαρκή φυσικό αερισμό της παραγωγής.
Όπως φαίνεται και στην εικόνα, για την περίπτωση ισχυρών ανεμοπιέσεων, η εταιρία μας χρησιμοποιεί μεταλλικούς οδηγούς που συγκρατούν τον μηχανισμό του παραθύρου σταθερό και δεν πληγώνουν το νάιλον όταν αυτό φουσκώνει από τον αέρα.
Για τους 60 πόντους κάτω από το παράθυρο, υπάρχουν δυο επιλογές κάλυψης, πολυεστέρας όπως φαίνεται και στην εικόνα ή μαλακό πλαστικό πολυαιθυλενίου.
Στις προσόψεις του θερμοκηπίου μπορεί να χρησιμοποιηθούν και φύλλα πολυκαρβονικού που έχουν σημαντικά μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο αλλά και το χαλάζι αφού είναι άθραυστα. Εγγυημένα για 10 χρόνια από τα εργοστάσια παραγωγής, καθιστούν τά θερμοκήπια ακόμη πιο αξιόπιστα στις καιρικές συνθήκες.
Καλλιέργεια κρεμμυδιών σε Απλά Τοξωτά θερμοκήπια.

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΩΝ

ΑΠΛΟ ΤΟΞΩΤΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΔΙΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥΚΑΡΒΟΝΙΚΟ