Το πολλαπλό τοξωτό θερμοκήπιο κατασκευάζεται σε μεγάλες εκτάσεις όπου η μέγιστη παραγωγικότητα είναι και το κλειδί της επιτυχίας. Μπορεί να στεγάσει όλες τις παραγωγές λαχανικών είτε στην γη είτε με υδροπονικά υποστρώματα. Σχεδιασμένο με πολλές δυνατές επιλογές παραθύρων φυσικού αερισμού ή ακόμη και με την χρήση δυναμικού εξαερισμού και δροσισμού με υδροπάνελς.
Ένα πλεονέκτημα που προσφέφει το πολλαπλό τοξωτό θερμοκήπιο, είναι πως δεν υπάρχουν διάδρομοι μεταξύ των θαλάμων. Έτσι εξασφαλίζεται η μέγιστη κάλυψη του χωραφιού αλλά και πολύ καλύτερες συνθήκες ανάπτυξης των φυτών, αφού δεν υπάρχουν πλευρικά παράθυρα δίπλα στα φυτά. Παράθυρα αερισμού οροφής, διασφαλίζουν την σωστή ανανέωση του αέρα στο εσωτερικό του θερμοκηπίου χωρίς να δημιουργούνται βλάβες στα φυτά. Οι μηχανισμοί που χρησιμοποιεί η εταιρία μας για την κίνηση του παραθύρου, είναι βαρέως τύπου με κρεμαγέρες που έχουν διπλή οδόντωση και γρανάζια από ειδικό κράμα για να μην φθείρονται.
Τα πολλαπλά τοξωτά θερμοκήπια της εταιρίας μας, έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν το βάρος της καλλιέργειας που σε περιπτώσεις όπως η ντομάτα σε υδροπονία είναι αρκετά μεγάλο. Πάράλληλα και λόγω της πιθανής συσσώρευσης χιονιού τον χειμώνα, η υδροροές αλλά και οι ορθοστάτες της κατασκευής, είναι από υλικά που μπορούν να αντέξουν βάρη μέχρι και 100kgr ανά τετραγωνικό μέτρο.
Επικοινωνήστε με την εταιρία μας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατασκευή ενός πολλαπλού θερμοκηπίου. Το τμήμα έρευνας και σχεδιασμού που διαθέτουμε σε συνεργασία με τους μηχανικούς μας, θα σας προτείνουν την καλύτερη δυνατή λύση για τον τύπο της καλλιέργειας που θέλετε να αναπτύξετε καθώς και το μικροκλίμα της περιοχής στην οποία θα γίνει η εγκατάσταση.
Η εταιρία μας μπορεί να αναλάβει εκτός από την κατασκευή και τοποθέτηση του θερμοκηπίου, τον εξοπλισμό θέρμανσης, άρδευσης, θερμοκουρτίνες κλπ. Διαθέτουμε δικό μας τμήμα κατασκευής αυτοματισμών και μπορούμε να δημιουργήσουμε το κατάλληλο έλεγχο κλίματος ανάλογα με τις απαιτήσεις του γεωργού και της καλλιέργειας.