Βρίσκεστε εδώ: Η ΕΤΑΙΡΙΑ


Εμμανουηλίδης Κ. & Σια Ο.Ε.

Το όραμά μας

Η εταιρία μεταλλικών κατασκευών ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ιδρύθηκε το 1981 στην Ν. Μαγνησία Θεσσαλονίκης μέσα στην καρδιά της αγροτικής παραγωγής λαχανικών. Από τα πρώτα χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες της βρίσκοντας λύσεις σε προβλήματα αγροτών και σύντομα ίδρυσε την δική της γραμμή παραγωγής θερμοκηπίων. Εχούν περάσει αρκετά χρόνια από τότε και η εταιρία συνεχίζει την σταθερή παρουσία της στις αγροτικές κατασκευές με σκοπό την μελέτη κατασκευών που διευκολύνουν το δύσκολο έργο της πρωτογενούς αγροτικής ή κτηνοτροφικής παραγωγής.

Η εταιρία έχει ενεργό δράση σε όλη την Ελλάδα και παράλληλα εξάγει σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Αλβανία, Σκόπια, Ουγγαρία, Σερβία και Τουρκία. Με συνεχείς συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις δημιουργεί καινούργιες αγορές και νέες συνεργασίες με σκοπό την εύρεση ανταγωνιστικών προϊόντων και χρησιμοποίηση καινοτόμων τεχνολογιών που προσφέρουν μεγαλύτερη και καλύτερη παραγωγή είτε σε θερμοκηπιακές μονάδες, είτε σε κτηνοτροφικά στέγαστρα.

Όπως θα δείτε και κατά την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, καλύπτουμε μεγάλο εύρος κτιρίων και προϊόντων που μπορούν να εξυπηρετήσουν την γεωργική παραγωγή. Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρίας μας συνεχώς ψάχνει μεθόδους που θα προμηθεύσουν στον παραγωγό ανταγωνιστικά προϊόντα σε συμφέρουσες τιμές.

 

 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Έναντι Εγνατίας οδού Ν. Μαγνησία, Δήμος Δέλτα Τ.Κ. 57008

+30 2310 788511

info@greenhouses.gr

Επικοινωνία

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΕΛΕΤΕΣ & ΑΔΕΙΕΣ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΕΛΕΤΕΣ & ΑΔΕΙΕΣ
για το κάθε έργο
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ
Οι κατασκευές μας διαθέτουν ISO & CE
ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
Σε Ελλάδα και εξωτερικό
© greenhouses.gr 2024. All rights reserved. Powered by D-spot Advertising